• Telefon
  • (0123) 456 78 90
  • E-posta
  • web@pirireis.web.tr

Faydalı Bilgiler

Bal'ın Bileşimi

Bal'ın Bileşimi

  • 17-01-2019

Genel olarak balların toplandığı değişik bitki kaynaklarına göre farklı aroma, tat, renk, yoğunluk ve kristalize sahip oldukları tespit e...

Bal Nedir?

Bal Nedir?

  • 17-01-2019

Bal arıların bitki ve çiçeklerden topladıkları bal özünden yapıp kovanlarındaki petek gözlerine doldurdukları, rengi beyazdan esmere kada...

Bal'ın İçeriği

Bal'ın İçeriği

  • 26-12-2018

Balın ilk akla gelen özelliği tatlı olmasıdır. Bunun sebebi balın içindeki şekerdir. Üzüm şekeri (%34), sakroz (%2) ve levuloz (meyve şek...

Bal'ın Fiziksel Özellikleri

Bal'ın Fiziksel Özellikleri

  • 26-12-2018

Bal hidrosgopik bir madde olup havadan nem alma özelliğine sahiptir. Havada %58 rutubet olduğu zaman balda su iktarı %17,4 civarında olur...

Daha Fazla Bilgi İçin Bizi Arayınız.